Layout

Layout af lidt af hvert

Den måde, du præsenterer din tekst på, har stor indflydelse på læsbarheden. Farver, skrifttyper, grafik og billeder kan indbyde til læsning eller det modsatte, hvis det ikke gøres rigtigt. 

Som oversætter og korrekturlæser arbejder jeg med tekster hver eneste dag, og jeg kan slet ikke lade være med at style og layoute i processen. Layout er efterhånden blevet mere end en nebengesjæft for mig.   

Nebengesjæft

“Forretning eller anden aktivitet som man varetager sideløbende med ens egentlige eller primære erhverv eller virke”.

Layout er min nebengesjæft!

Det kan godt lade sig gøre at skabe nydelige foldere, rapporter med mere i MS Word. InDesign, som jeg også arbejder i, er dog standarden for visuelt design, når det gælder layout af større grafiske sager, hvor finishen er vigtig. Men til mindre projekter kan du godt komme langt med Word. Og så er det ikke uden betydning, at rigtig mange har MS Word installeret på computeren. Når jeg layouter noget for dig i Word, kan du derfor selv arbejde videre med det.

Brevpapir/skabelon i MS Word

Opsætning af brevskabelon baseret på virksomhedens farver og skrifttyper fra designmanualen. Har jeres virksomhed ikke en designmanual, kommer jeg gerne med forslag til farver og skrifttyper, der rammer virksomhedens stil.

Folder i MS Word

En folder behøver ikke at være kedelig, bare fordi den er lavet i Word. Jeg kombinerer billeder, tekst og grafik i samspil med teksten. Og hvis teksten også trænger til et eftersyn, så klarer jeg også det.

Rapporter og dokumenter i MS Word

Længere rapporter kan være dødssyge at kigge på og afskrække læseren. Det er der ingen grund til. Jeg sætter det op, så det bliver overskueligt, og jeg kan også hjælpe dig med at layoute understøttende grafer og tabeller mm.

Share This